Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Norge language:Norsk
iStock-516720620 news.jpg

AMCS news

AMCS technology brings significant improvements to your business. A statement we prove to be true every day. Innovations, redefining the ‘Tailored to Waste’ experience with its optimised accuracy and efficiency. Stay tuned and read all about it in this news section

30 apr 2018

Pressemelding

Teknik

AMCS sikrer vesentlig investering fra Insight Venture Partners Og Ireland Strategic Investment Fund

Investeringen driver den internasjonale veksten til AMCS til neste fase, sikrer utvidelsen til SaaS-plattformen innen ressursforvaltning, renovasjon og gjenvinning, og fasiliterer åpningen av et nytt globalt hovedkontor i Irland og dermed 100 nye arbeidsplasser.

LIMERICK, IRLAND – AMCS, verdens ledende leverandør av integrert programvare og kjøretøyteknologi innen ressursforvaltning, renovasjon og gjenvinning, kunngjorde i dag at de har sikret og mottatt en vesentlig investering fra Insight Venture Partners og Ireland Strategic Investment Fund (ISIF).

Investeringen vil bli brukt til vedvarende produktinnovasjon i AMCS-serien av SaaS-produkter og relaterte teknologier, for å fremme veksten til selskapet i Nord-Amerika, Europa og Australasia, og utvide integreringen til AMCS sin SaaS-plattform i vertikalt relaterte markeder.

“Dagens kunngjøring representerer en stor milepæl for AMCS,” sier Jimmy Martin, administrerende direktør og grunnlegger av AMCS. “I tillegg til kapitaløkning som gjør at vi kan fortsette å ekspandere og innovere for våre kunder, viser den nye investeringen fra to av våre langsiktige strategiske partnere at de har tillit til vår virksomhet, vår strategi og vårt team. Tilliten gjenspeiles i våre planer om å rulle ut den mest omfattende skybaserte SaaS-plattformen innen ressursforvaltning, renovasjon og gjenvinning.”

I henhold til finansieringen vil Euan Menzies, seniorrådgiver hos Insight Venture Partners, Henry Frankievich, viseadministrerende direktør hos Insight Venture Partners, og Robert Schnittger, investeringsdirektør hos ISIF, tiltre AMCS-styret som styremedlemmer.

“Helt fra vår første investering i 2015 har Insight Venture Partners vært stolt av veksten og suksessen til AMCS-teamet,” sier Euan Menzies, seniorrådgiver hos Insight som overtar rollen som styreleder. “Som tydelig leder for teknologiløsninger innen renovasjon og gjenvinning, fortsetter AMCS å utvide på tvers av geografiske områder. Vi ser frem til fortsatt internasjonal vekst.”

Investeringen kommer etter at AMCS avsluttet 2017 med en rekord. AMCS opplevde en vekst på mer enn 50 % etter at verdens mest vellykkede operatører innen renovasjon og gjenvinning anvendte SaaS-løsningene, og kunngjorde videre overtakelsen av Brady Recycling Solutions. For å imøtekomme den raske veksten til AMCS, åpner selskapet et nytt globalt hovedkontor i City East Plaza, Limerick, Irland, sensommeren 2018.

De ekstra kontorlokalene vil støtte selskapets vedvarende utvidelse og sikrer dermed 100 nye arbeidsplasser innen produktutvikling, salg og global kundestøtte, i de neste tre årene.

Fergal McAleavey, leder av aktiv eierkapital hos ISIF sier: “Vi er glade for å investere i AMCS igjen og støtte deres vedvarende utvikling som et globalt programvareselskap. Den nye investeringen vil bidra til å skape og opprettholde opptil 100 arbeidsplasser og sikrer et nytt globalt hovedkontor sentralt i vestre del av Irland. Det er et utmerket eksempel på en kvalitetsinvestering som passer til ISIFs “doble bunnlinje” mandat om å generere kommersiell avkastning og støtte økonomisk aktivitet og sysselsetting i Irland.”

Anmod om en demo